Om BSO

Hvem er BSO?

 

Historien begynder da civilingeniør Hans Jørgen Skou starter firmaet H. J. Skou, Rådgivende ingeniørfirma den 1. Nov 1966. Firmaet første store opgaver blev at projektere Byggecentrum ved Middelfart, samt Lillebæltshallen og etagebyggeriet Melfarparken. Gennem årene har firmaet løst mange forskelligartede byggesager for store såvel som små kunder – kommunale såvel som private. Det er således blevet til projektering og opførelse en del almennyttige kvarterer af enfamiliehuse, ældrevenlige boliger, ungdomsboliger, plejeboliger , børneinstitutioner og et utal af private byggesager i årenes løb.

I 1990 overtog ingeniør Kaj Matzen ingeniørfirmaet og kaldte dette for H. J. Skou´s eftf. Rådgivende ingeniørfirma og videreførte traditionerne om førsteklasses rådgivning indenfor byggeri. Også i den epoke projekterede firmaet en del almennyttigt boligbyggeri og har projekteret en del udvidelse- og ombygnings sager på Hindsgaul Slot.

Den 1. April 2008 overtog ingeniør Bjarne Sørensen firmaet og omdøbte det til BSO Rådgivende ingeniører og viderefører således Middelfarts ældste ingeniørfirma i en moderne form med videnbaseret rådgivning inden for byggeri. Firmaet justerer løbende behovet for medarbejdere, således at sagerne løses bedst muligt med den nyeste viden indenfor byggeri, men varetager også sager hvor nænsomhed og respekt for de aktuelle og omkringliggende bygninger ihukommes.

Firmaet arbejder tillige sammen med kompetente rådgivere for til stadighed at give kunderne den absolut bedste og mest kompetente rådgivning fra idé til færdigt byggeri.

  Ydelser

  Find den rigtige service

  Rådgivning

  Læs mere here

  Referencer

  Se afsluttede projekter

  Kontakt

  Tel: 64 41 19 66
  Mobil: 20 78 19 66
  Mail: bso@bso-ing.dk